fbpx
MENU
D

Decorul este acel element care poate schimba cu desavarsire locatia aleasa pentru un eveniment. Putem vorbi despre piese masive, vizibile sau de mici detalii care impreuna spun o poveste si completeaza conceptul.

Cum se pot asigura mirii ca viziunea lor prinde contur si in ce masura este recomandat sa se implice vor raspunde mai jos unii dintre cei mai apreciati floristi din Romania.

Paul Marinescu, Dichis Signature Events

Ne place intotdeauna sa ne cunoastem mirii mai bine pentru a putea sa gandim un concept care sa-i reprezinte dar care in acelasi timp sa fie fresh, de bun gust si adaptat bugetului. Ne bucuram mult de increderea mirilor nostri si suntem de parere ca acestia ar trebui sa stea linistiti pana la momentul nuntii si sa se bucure de petrecere, de aceea consideram ca alegerea unor furnizori de calitate si cu experienta este unul din elementele importante pentru a avea o nunta frumoasa din toate punctele de vedere.

Alexandru-Dragos Graur, Atelier Dual

Daca vin deja cu idei, 100%. Ma magulesc cei ce ma lasa sa le creez decorul, pornind de la moodboard-urile pe care le prezentam, pana la cel mai mic detaliu. Insa, in final, este alegerea lor. Trebuie sa simta si vreau sa si “simta” odata cu noi.

Adina Filculescu, enRose

Este foarte important sa comunice de la prima intalnire cu floristul sau cu wedding plannerul ceea ce isi doresc, atat ceea ce le plac, cat si ceea ce nu le place. Recomand si o documentare in prealabil, crearea unui moodboard de inspiratie, iar apoi este nevoie de incredere in creativitatea si in mainile pricepute ale designerului floral. Este ideal sa existe si o demonstratie florala – cu aranjamentul de masa – inainte cu cateva saptamani de nunta. Cu cat timp inainte? Depinde fiecare in parte, de cata rabdare si timp au la dispozitie. Sunt persoane cu care ne intalnim inainte cu un an inainte de nunta, sunt cupluri care vin si cu o luna inainte de nunta.

Valentina Popescu, Atelier Interesart

Daca ma intrebi daca sa se implice fizic cu mainile lor, cred ca nu ar trebui sa o faca decat daca au un talent in sensul asta, au mai facut si se apuca foarte din timp. Altfel cred ca isi vor ingreuna viata inutil si mai bine renunta de tot la elementele acelea.

Iulia Iacob, Mugur de ZOF

Conteaza foarte mult ca decorul si partea de floristica sa reflecte personalitatea mirilor, sa fie autentice si parte din povestea lor. O discutie sincera, deschisa despre ei, pasiuni, texturi, culori, obiecte mai in detaliu la inceputul colaborarii ajuta pentru a defini stilul/tematica. Orice idee impartasita este binevenita, insa ce recomand este ca partea de implementare sa ramana in sarcina designerului si a wedding plannerului.

Pipo, The Wedding Company

Clar in stadiul incipient, dar dupa o atenta selectare a pietei, stilului si povestii lor. Daca isi doresc o nunta de poveste, sunt pregatiti atat financiar cat si emotional, lasand deoparte controlul si acordand incredere deplina echipei alese.

Comments
Add Your Comment

CLOSE MENU