fbpx
MENU
F

Filmele noastre favorite, Our Signature, cum le mai spunem noi, au durata de aproximativ 15 minute si cuprind toata fericirea, dragostea si emotia unei zile de nunta. Cele mai multe cupluri ne aleg chiar pentru aceste filme.

In opinia noastra un film de nunta trebuie sa fie suficient de lung cat sa nu rateze momente esentiale si suficient de scurt cat sa nu te plictiseasca.

Am inceput sa oferim cuplurilor noastre filme scurte inca din 2015 iar totul a inceput dintr-o nevoie personala.

In toamna lui 2014 ne-am logodit si stiam deja o parte dintre cei pe care ii doream alaturi. Stiam de la prima fotografie vazuta intamplator in feed cine ne va fotografia, cine va organiza totul si cine va realiza rochia de mireasa. Ce nu stiam este cine ne va face filmul de nunta. Stiam exact ce ne dorim: un film scurt, fericit, care sa ne arate pe noi exact asa cum suntem. Fara posing, fara inflorituri, fara montaje de ore intregi pe care sa nu le vizionam niciodata. Am cautat o perioada indelungata, am discutat cu cativa furnizori, insa niciunul nu a fost dispus sa ne ofere ce ne dorim.

Ofeream deja de ceva timp filme scurte iar experienta nuntii noastre ne-a confirmat ca a fost o decizie foarte buna, desi nebuneasca pentru acel moment.

Pana la urma, ce oferim cuplurilor noastre este exact ce ne-am dorit pentru noi si ce ne bucura sufletul. 
Filme pline de drag si dragoste, fericire si imbratisari, rasete si inside jokes soptite in momente aparent nepotrivite.
Filme pline de bucurie impartasita.

Am fost convinsi inca de pe atunci ca nu suntem singurii care cauta aceste filme si se pare ca am intuit corect.

Exemplul nostru favorit cand povestim pe acest subiect ne este dat chiar de primii miri care au avut incredere in noi cand le-am prezentat ideea de film scurt. Au avut atata incredere incat au ales filme scurte inclusiv pentru botezul fiecareia dintre cele doua fetite ale lor. Partea cea mai emotionanta pentru noi a fost cand ne-au povestit ca fetita cea mare le cere aproape in fiecare dimineata sa revada filmul nuntii lor.

Un film de nunta de aproximativ 15 minute nu este neaparat pentru toata lumea iar asta este in regula.

Ce facem noi
sunt filme de nunta pentru cei care nu isi doresc film de nunta.

Filmele noastre sunt pentru acei indragostiti carora nu le este teama sa o arate. Pentru cei fericiti. Pentru cei care se bucura de nunta lor si de imbratisarile celor dragi. Pentru cei diferiti, pentru cei care fac o aventura din orice ocazie de a descoperi lucruri, locuri si oameni noi. Pentru cei carora nu le este teama sa se abata de la drum atunci cand vad o carare noua. Pentru cei care danseaza cu pofta, rad cu pofta si se bucura de viata cu pofta.

Veti gasi filme pentru absolut toate gusturile. Este esential insa ca atunci cand va alegeti videograful de nunta, sa fiti convinsi ca este ce trebuie pentru voi. Ca va uitati la filmele lor si v-ati dori sa fiti acolo, in locul mirilor. Mai mult de atat, ca poate chiar v-ati dori sa fi participat la acel eveniment. Ca va regastiti in stilul pe care il vedeti, ca va plac culorile, detaliile sau lipsa lor. Ca va regasiti in comunicarea lui si ca va place omul acela care urmeaza sa va fie alaturi.

Testul suprem pentru filmele realizate de noi este altul: m-a facut sa zambesc acest film? M-a facut sa imi fie drag de oamenii pe care ii vad? Iar cel mai important: m-a lasat cu o stare de bine ce am vizionat?

Un film scurt de nunta poate fi exact ce trebuie pentru voi. Daca va doriti un film in care sa va recunoasteti, de care sa va aduceti aminte cu drag, care sa va emotioneze tocmai prin bucuria voastra, atunci este posibil ca noi sa fim oamenii potriviti pentru voi.

Comments
Add Your Comment

CLOSE MENU