fbpx
MENU
U

Un decor reusit este creat dintr-o multitudine de detalii. Unele dintre ele sunt usor de observat, altele doar intregesc conceptul sau il sustin fara fi vizibile.

O parte dintre cei mai apreciati floristi din Romania ne-au scris care sunt acele elemente care intregesc decorul unei eveniment.

Paul Marinescu, Dichis Signature Events

Cele doua elemente absolut necesare pentru un decor reusit sunt conceptul si implementarea lui 🙂

Dhaniel Nora, Purple Flowers

Un cuplu relaxat.

Alexandru-Dragos Graur, Atelier Dual

Flori, logistica potrivita, atentia la detalii. Ah, si cum spun de fiecare data: lumanari, multe lumanari! Au un farmec aparte! 

Pipo, The Wedding Company

Hmmm, cea mai buna intrebare :). Ce inseamna pentru tine un decor reusit? Este acel decor usor instagramabil, rupt din revista, luminos, creativ, unic, natural, wild, rafinat si cu mult bun gust? Daca asta inseamna si pt tine, atunci, e nevoie de foarte multe elemente conectate ca rezultatul sa fie asa! In principal e nevoie de o echipa buna, compusa din crème de la crème a furnizorilor din acest domeniu. In rol principal, un Designer bun de Eveniment, Fotografi si Videografi de elita. Un florist de top, educat cu bun gust, pasiune si curiozitate. Un meniu elaborat, sanatos, nutritiv, echilibrat si mai ales delicios.

Valentina Popescu, Atelier Interesart

Eu cred ca daca ai un buget moderat ar trebui sa iti alegi sa faci sa arate impecabil aranjamentele de mese si sa nu te straduiesti sa ai si un colt foto, si ceva suspendat si nu stiu ce arcada. Practic sa iti imprastii resursele in elemente multe si mici cu care nu vei obtine efectul dorit. Cred de asemenea ca un decor reusit este unul care tine cont de locatie si de anotimp. Imi place sa cred ca aranjamentele cele mai reusite sunt acelea care au legatura cu natura, cu ce flori gasesti in mod normal in acea perioada a anului.

Comments
Add Your Comment

CLOSE MENU