fbpx
MENU
P

Planificarea unei nunti pe cont propriu poate parea o sarcina usoara pana in momentul in care totul este pus pe hartie. Mai mult de atat, discutiile cu furnizorii par sa nasca si mai multe dileme pentru viitorii miri.

Am intrebat unii dintre cei mai buni floristi din Romania ce aspecte ar trebui sa ia in considerare si sa cunoasca mirii despre decor si nunta inainte sa discute cu floristul lor favorit iar raspunsurile acestora le veti gasi in continuare.

Valentina Popescu, Atelier Interesart

Cred ca miresele ar trebui sa stie ca ziua lor va fi minunata, ca ea o sa treaca repede si cel mai bine ar fi sa se relaxeze si sa o savureze. Si mai cred ca este important sa aleaga furnizori cu care se potriveasca apoi sa ii investeasca cu incredere si lucrurile vor merge bine.

Paul Marinescu, Dichis Signature Events

Decorul, fie ca vorbim de detalii micute de papetarie si decoratiuni sau de instalatii florale sau iluminat de atmosfera, trebuie intotdeauna sa se potriveasca cu mirii si locul unde se desfasoara evenimentul.

Pipo, The Wedding Company

Asteptarile nerealiste creeaza frustari si dezamagiri. Ar trebui sa stie ca florile sunt scumpe, sunt un produs de lux si cand pleaca la vanatoare de preturi, diferentele gasite intre floristi reies din pozitionari diferite pe calitate&diversitate, experienta si implicare.

Alexandru-Dragos Graur, Atelier Dual

Well, eu sunt pragmatic si direct: florile sunt un lux si sunt scumpe. Si atunci cand proiectul tau va fi executat de un atelier specializat ce dispune de floristi cu know how si experienta, e clar ca trebuie sa cunoasca realitatea. Atat 🙂

Adina Filculescu, enRose

In ceea ce priveste organizarea nuntii, mi-as dori (si le spun acest lucru des mirilor enRose) ca ei sa stie ca acest moment inseamna BUCURIE – atat a lor, cat si a celor din jur. De aceea, ii incurajez sa se concentreze pe experienta logodnei, bucurandu-se de anticiparea momentului nuntii, si mai putin pe dorinta ca totul sa iasa perfect. Daca pot trage o singura concluzie dupa 11 ani ca designer floral pentru nunti si 6 ani de wedding planning este aceasta: la sfarsit, micile neconcordante au devenit fie momente de amuzament – povestile pentru viitorii nepoti – sau pur si simplu au fost uitate. Insa toti mirii nostri poarta in inima fericirea primului dans si clipele de neuitat alaturi de familie si prieteni. Este unic!

Dhaniel Nora, Purple Flowers

Ca nunta este o petrecere, si ca la orice petrecere lumea trebuie sa se distreze. Mai ales mirii, pentru ca este chiar petrecerea lor. Si organizarea petrecerii trebuie sa fie distractiva. Certurile si supararile apar doar atunci cand petrecerea este organizata pentru rubedenii si invitati, mirii uitand ca ei trebuie sa fie pe primul plan.

Comments
Add Your Comment

CLOSE MENU