fbpx
MENU
B

Buchetul de mireasa este una din piesele noastre favorite. Poate fi usor adaptat conceptului sau poate fi o piesa de sine statatoare in care sa se reflecte personalitatea miresei.

Cum nu exista o formula ideala, am intrebat floristi de top din Romania in ce masura considera ca se poate integra buchetul in conceptul evenimentului iar raspunsurile lor le veti gasi mai jos.

Pipo, The Wedding Company

Utopic vorbind, da, cred ca buchetul ar trebui sa aiba macar cateva elemente din aspectul general al nuntii. Dar cum este un domeniu creativ, o zi unica si nu exista reguli stricte, este foarte posibila si situatia in care mireasa alege un buchet, dintr-o poveste diferita. Aici, intervine stilul floristului, care poate crea ceva total diferit dar integrat perfect in concept.

Paul Marinescu, Dichis Signature Events

Buchetul trebuie sa reprezinte fara dar si poate, mireasa. Bineinteles, noi venim cu propuneri si o indrumam in a alege varianta potrivita dar care sa-i si placa. Din ce in ce mai des primim mana libera in vederea realizarii buchetului, lucru care nu poate decat sa ne incante iar feedback-ul a fost intotdeauna deosebit de pozitiv.

Alexandru-Dragos Graur, Atelier Dual

In ziua nuntii, cred ca mireasa are un singur accesoriu care va deveni o piesa statement, ce completeaza superba ei rochie in armonie totala: buchetul. Asadar, este o piesa de sine statatoare.

Adina Filculescu, enRose

Buchetul de mireasa este un accesoriu important, care pune in valoare tinuta, dar si personalitatea miresei care il poarta cu eleganta si naturalete. De multe ori, integram buchetul in tematica aleasa de miri, insa recomand ca buchetul sa fie conform preferintelor miresei, nu trebuie sa se asorteze cu sala.

Buchetul de mireasa este o piesa pe care floristii o lucreaza cu deosebita atentie la cerintele si personalitatea clientei, fiind, fara indoiala un accesoriu statement al intregului outfit. Tendintele din ultimii ani au lasat in plan secundar buchetele compacte. Vedetele au devenit buchetele de mireasa usor sauvage, cu aspect wild si nefinisat. Dispunerea florilor urmeaza o linie curgatoare.

Cele mai reusite buchete de mireasa sunt intotdeauna cele care au urmat unei comunicari deschise si meticuloase intre clienta si designerul floral. Dincolo de tendinte, un buchet trebuie sa puna in valoare stilul si personalitatea miresei, pentru a-i completa tinuta.

Dhaniel Nora, Purple Flowers

Buchetul de mireasa este o piesa de sine statatoare indiferent ca este integrat in conceptul evenimentului sau nu. Alegerea buchetului de mireasa este foarte importanta. La fiecare intalnire cu miresele mele aloc destul de mult timp discutiei despre buchet. Pentru ca numai in felul acesta, si peste 20 sau 30 de ani, o femeia va spune atunci cand se va uita la poze, ca a avut cel mai frumos buchet de mireasa din lume. Asa se intampla cand creezi buchetul dupa personalitatea si felul de a fi al miresei. Un buchet de mireasa nu trebuie insotit de replica, pe care o mai aud, usor stangace si insotita de un aer de regret “Asa se purta atunci!”. Un buchet desavarsit este acela care reuseste sa fie atemporal. Ti se pare ca perlele sau diamantele s-au demodat vreodata? Dar buchetul de mireasa a lui Kate Middleton?

Iulia Iacob, Mugur de ZOF

Aleg sa vizualizez evenimentul ca pe un intreg, buchetul fiind de cele mai multe ori piesa principala din concept, el completand armonios tinuta miresei. Din punctul meu de vedere, este accesoriul ce insoteste cuplul pe tot parcursul evenimentului

Valentina Popescu, Atelier Interesart

Eu cred ca buchetul este accesoriul miresei și poate fi o alta poveste. Nu as merge foarte departe însă, as încerca să nu fie foarte departe de conceptul nuntii. Adică dacă aranjamentele de pe mese sunt din flori exotice nu as merge cu un buchet perfect rotund din bujori. Cred ca mireasa ar putea dacă își dorește, sa aducă un touch personal și special buchetului ei.

Comments
Add Your Comment

CLOSE MENU